Despre

Despre Aiki Undo

Aiki Undo este un concept bazat pe notiunile de conectivitate dintre minte si corp.

De la omagiu la continuitate

Aikido este o artă marțială japoneză necompetitivă de autoapărare dezvoltată la începutul secolului al XX-lea de către O Sensei, Morihei Ueshiba (1883-1969).

 

Acesta derivă din forme tradiționale de artă marțială, cu mișcări flexibile, raționale și extrem de eficiente. Principiul fundamental al Aikido este de a sustrage, redirecționa sau neutraliza un atac folosind o forță adversară împotriva lor.

 

Practica Aikido coordoneaza și dezvolta mintea, corpul și spiritul.

 

Aiki Undo este un concept unic care imbina elemente aikido cu notiuni moderne de sanatate corporala, spirituala si fizia, imbinand sportul cu psihologia.

Despre mine

Buna, numele meu este Andrei-Dan Leahu. Psiholog, coordonator, profesor, shodan, sot, tata, om.

 

Pregătirea mea în aikido a început în 2010, sub îndrumarea lui Sensei X. Am atins nivelul de shodan (centura neagră) în X și am predat din X. Am studiat cu multe stiluri de arte marțiale și continuu studiez stiluri diferite. Aikido este adevărata mea pasiune si voi ramane mereu un student al lui o’sensei Morihei Ueshiba, fondatorul aikido.

 

Despre cariera in psihologie, mentoria, CV scurt.

 

Pasiunea mea pentru artele marțiale m-a determinat să depășesc constant limitele corpului meu, precum și abilitatea elevilor mei. Sub instrucțiunile mele, vă voi învăța să vă întăriți corpul, să vă concentrați mintea și spiritul. Dupa care veti învăța armonia dintre cele trei cai de focusare.

 

Pe langa artele martiale, imi petrec timpul alaturi de sotie si cele doua fiice ale noastre, cateodata jucand sah sau producand muzica.

 

Îmi adresez cea mai călduroasă întâmpinare tuturor celor care doresc să învețe și să crească prin Aiki Undo. Ne vedem pe tatami!

Inscrie-te la aiki undo si primesti o sesiune de introducere complet gratuita. Ne vedem pe tatami.